HEET VAN DE NAALD

 

10.2011

Nooit meer twee toetsen op hetzelfde moment!

Het nieuwe toetsenbord van Sensotec maakt het mogelijk. Door een speciaal laagje wordt vermeden dat men ongewenst meerdere toetsen tegelijk duwt.


begin 2011

Een beperking is in het cybercafé geen hinder.

Met het nieuwe model van de muis die men met zijn kin kan besturen, is er nu dankzij een nieuwe USB aansluiting ook op de nieuwe computers voor iedereen de mogelijkheid om te werken, spelen, chatten of zich te informeren. De aankoop werd mogelijk gemaakt door de bemiddeling van een cadeau van de beroepsvereniging architecten. Dank u wel!


eind 2010

Nog een nieuwe computer!

Nu is er zelfs nog een vijfde nieuwe Dell computer.


midden 2010

Afprinten en kopiëren op een hoog niveau...

Met de nieuwe HP Color LaserJet CM 1312 MFP wordt het afprinten en kopiëren heel gemakkelijk en heeft het resultaat een goede kwaliteit.


midden 2009

Vier nieuwe computers!

Het equipment van het cybercafé wordt door de aankoop van vier nieuwe computers duidelijk verbeterd. Het zijn Dell Optiplex 760 Core 2 Duo; 2,99 GHz. 3,21 GB met nieuwe 17 duim Dell flatscreens.


2.02.2009

Het Cybercafe werkt opnieuw op volle toeren!

Sinds de overheveling naar de cafetaria is het cybercafé meer toegankelijk geworden voor de patiënten. De cijfers van de aanwezigheid - die regelmatig worden gemeten - getuigen hiervan.


8.04.2005

Het Cybercafe wordt beter en beter...

In de loop van de maand maart ('05) zijn we gestart met het gebruik van 5 optische muizen. In april kregen we twee nieuwe grote platte schermen. Deze nieuwe monitors zijn veel beter voor de mensen die oogproblemen hebben. Het werken op de PC wordt hierdoor veel aangenamer. Ze zijn heel populair bij de ciber-klanten, mede door hun modern uitzicht.

 12.2004

De 'trackball' muis...

Deze muis is een ander type dan de gewone muis en hoef je niet te verplaatsen. In deze muis zit een klein balletje en met je vinger kan je die bewegen. Voor mensen met handfunktiestoornissen en zelfs voor beginners is dit systeem veel gemakkelijker. Vraag er naar in het cybercafé...

 


                                                                                                                                                                                 TERUG